dissabte, 1 de març del 2014

HOLA DE NOU!

Hola a tots i totes!

Fa molt temps que no escrivim aquí, i també que ningú penja cap notícia! Però sabem del cert que heu estat fent moltes coses a les diferents escoles pel projecte de la Zona de Jocs de Duékoué... així què... GRÀCIES!!! Merci beaucoup!

Esperem que pogueu penjar les notícies o els articles explicant-los les activitats que heu fet, que segur que ens fa molta il·lusió veure-ho i compartir-ho amb les comunitats d'aquí.

És una manera també de poder explicar aquí d'on surten els diners que arribaran, qui hi ha al darrera, i explicar-los que a les diferents escoles dels Salesians i les Salesianes d'altres llocs del món hi ha gent que pensa en ells i es preocupa per ells. No només és educatiu per vosaltres, també ho és per aquí.

Aprofitem també per compartir amb vosaltres un video. L'escola de les Salesianes de Terrassa ens va demanar si podíem explicar per què vam venir a Duékoué, què fem, què hem après i què esperem a la tornada, que van utilitzar per la setmana on treballaven la Fam. Són preguntes complicades a respondre... així que vam fer un video on les lletres de les cançons i les paraules ens ajudaven a respondre. Ens fa vergonya compartir-lo perquè són preguntes molt personals, però esperem que sigui entenedor... Nosaltres ho hem fet de cor.


Esperem els vostres articles!

Fins ben aviat!
Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada