dimecres, 9 d’abril del 2014

SALESIANES SANT ANDREU

Hola a tots i totes!!!

Les Salesianes de Sant Andreu per mitjà de la Ma. Ángeles Cano, ens han fet arribar un e-mail explicant-nos totes les accions que estan fent per recollir diners per la zona de jocs de Duékoué des de la seva obra: esmorzar solidari, pessebre vivent solidari, berenar solidari, rifes...
 Ens explica també que hi participa tothom: grans, petits... i que els nens i nenes de 2n de primària estan col·laborant i visquent el projecte amb molt entusiasme, mirant cada dia la guardiola per veure si han aconseguit diners suficients pel pati de Duékoué.

Ens han enviat una carta que llegirem (traduida) als nens i nenes d'aquí durant unes bones tardes de l'esplai, a la parròquia i també ens han enviat algunes fotos.

Des d'aquí, des de Duékoué, us volem donar les gràcies a Sant Andreu i animem també a les altres escoles a fer-nos arribar fotos i el que volgueu que expliquem als nens, nenes i gent d'aquí. Ens anirà molt bé, per explicar d'on han sortit els diners, que ja sabeu que això de la cooperació internacional a vegades costa d'entendre...

De nou, moltíssimes gràcies! I doneu les gràcies també a totes les persones de Sant Andreu que han participat i participen de totes les activitats!!! Realment, els nens i nenes d'aquí estaran molt contents de poder jugar a la zona de jocs!

Fins aviat!

Toni i Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada